جکسون مترو صاحبان رستوران تلاش برای بازسازی میان coronavirus

لدگر | No comments

Coronavirus همه گیر به شدت تغییر چگونه صنعت رستوران عمل می کند. برخی از رستوران ها مجبور شده اند برای تبدیل به تحویل و منظقه وانت, خدمات, در حالی که دیگران بسته اند.

کسانی که جان سالم به در جکسون مترو شروع به بازگشایی به تدریج به عنوان صاحبان آماده شدن برای آینده. .

سرآشپزها و رستوران داران در حال حاضر به فکر کردن در مورد چشم انداز جدید.

Take-out تر خواهد بود مکرر سرور را می پوشند دنده ایمنی و عمیق شستشو و گسترش مناطق ناهار خوری به مطمئن شوید که مشتریان 6 فوت از هم جدا خواهد شد و تبدیل به هنجار شده است.

چه چیزی در فروشگاه برای رستوران ها?

هنگامی که شما بیرون رفتن برای یک وعده غذایی خانواده خود دمای هوا خواهد بود گرفته شده در درب. بعدی خانواده خواهد بود 6 فوت دور. سرور خود را با پوشیدن یک ماسک و فاضلاب, ایستگاه های در دسترس خواهد بود.

یکی جکسون صاحب رستوران با 18 سال در صنعت رستوران زیر کمربند خود است و به خود فضای ناهار خوری بالابر در سفارش به مشتریان خود را در سهولت احساس.

خروس را متعلق به ناتان گلن بسته درهای خود را به طور موقت در مارس 30.

تاثیر coronavirus: این Jackson مترو رستوران ها بسته شده اند به طور دائم

بسیاری از Rooster پا ترافیک می آید از کارگران و یا بازدید کنندگان در دانشگاه می سی سی پی, پزشکی مرکز و اطراف بیمارستان.

گلن می گوید: با توجه به شیوع کروناویروس کسانی که مشتریان متوقف آینده.

“ما نوع قتل خانواده کارکنان” گلن گفت. “ما آنقدر کند است که ما نمی باید این کار به پرداخت کارکنان پس از آن زمان فقط به یک گام به عقب.”

پس از پله عقب گلن در نهایت آماده برای بازگشایی شده است.

“آن را به احساس می کنم مثل یک روز از باز کردن یک رستوران است. این یک کسب و کار سخت است اما شما باید به رول با مشت.”

پت Fontaine, مدیر اجرایی, می سی سی پی هتلداری و رستوران با کانون می کند و می رود به بازگشایی یک رستوران.

او گفت: اپراتورها باید به تنظیمات سخت از جمله نگه داشتن ظرفیت به 50 درصد است.

“آن خواهد بود دشوار است برای برخی از اپراتورها به چوب به 50 درصد ظرفیت به دلیل آنها نمی توان ساخت سود به همین دلیل بسیاری از رستوران ها نیست باز برای ناهار خوردن در” فونتین گفت.

“ما قصد داریم برای دیدن اگر شام خوردن در خرید و فروش بازگشت به سطح آنها قبل از همه گیر و با در نظر گرفتن تمرکز خواهد شد-سایت فروش مانند وانت, تحویل, تلفن همراه واحد و پذیرایی.”

چگونه رستوران های محلی مورد luring مشتریان ؟

در اواخر ماه مارس رستوران در جکسون مترو شروع به بریس برای چه آمده بود.

فرماندار اجرایی به منظور وادار به تغییر جهت به curbside وانت و یا تحویل چالش های ایجاد شده برای صاحبان رستوران.

به منظور حفظ مشتریان خرید محلی و صاحبان رستوران شده اند و پله بازی خود را در حساب های رسانه های اجتماعی مانند Facebook و ارسال در همسایه, برنامه, مشتریان اجازه می دانم که آنها هنوز هم برای کسب و کار باز با وجود این شرایط ،

برای زن و شوهر اردن و پل Yamas صاحبان گرسنه بز در فلووود یک carryout و پذیرایی و رستوران, ارسال به Facebook در طول همه گیر نگه داشته است کسب و کار خود را زنده.

“ما انجام داده ایم یک تن از رسانه های اجتماعی چون مردم فراموش رستوران ضروری کسب و کار” پل Yamas گفت. “فقط یادآوری به مردم است که ما اینجا هستیم برای خدمت به خوراک و گفتن آنها را آنها می تواند ما بستگی دارد.

“ما بسیار خوش شانس بوده ام که جامعه بسیج پشت سر ما و ما را نگه داشته شناور آن را به معنای زیادی به ما” پل Yamas گفت.

چه خواهد شد که تجربه ناهار خوری در آینده ؟

در حال حاضر این سوال مطرح است چگونه می توانید رستوران ها را به مشتریان احساس راحتی است ؟

در می سی سی پی افسانه کوره در فلووود صاحب جورج Lovell گفت که او و تیم او در حال انجام همه چیز آنها می توانید به مطمئن شوید که مشتریان خود را در سهولت احساس.

پس از رژیم صهیونیستی است. تیت ریوز اعلام کرد در اجرایی منظور در مارس 4 که در رستوران ها می تواند رزومه ناهار خوردن در خدمات محلی بسیاری از صاحبان بازگشایی خود را به اتاق ناهار خوری.

دریافت لیست کامل: چه رستوران ها باز هستند و برای ناهار خوردن در جکسون مترو ؟

به عنوان به زودی به عنوان Lovell این خبر را شنیده او و همسرش امی, نقشه برداری, طرح خود را برای بازگشایی افسانه کوره.

“… این واقعا مرا شوکه کرد چرا که من فکر کردم او می گفت بعد جمعه که هر هفته به برنامه” Lovell گفت. “اما پس از آن او می گوید: ناهار خوردن در خدمات می تواند بازگشایی در دو روز, بنابراین من فکر کردم ‘holy moly ما رو برای رفتن’.”

Lovell گفت: کسب و کار شده است جامد, اما آمده است با سهم خود را از استرس

“برای من و همسرم ما در حال به خطر انداختن آن همه آن نشده است آسان برخورد با این تغییرات اما آن را بیش از” Lovell گفت. “این تنها اولین مرحله و ما را از این طریق دریافت کنید با هم.”

تماس با Italiana اندرسون در (601)-720-3907 یا [email protected] Follow @ItalianaAnders2 در توییتر.

چه انتظار

  • رستوران و نوار باید عمیق-تمیز قبل از بازگشایی.
  • کارکنان باید به نمایش در ابتدای شیفت های اخیر تب و پرسید: در مورد قرار گرفتن در معرض بالقوه به افرادی که قرارداد COVID-19.
  • پارچه ماسک های ارائه شده باید به همه کارکنان که در تماس مستقیم با مشتریان.
  • بیش از 50 درصد گنجایش در محیط داخلی و فضای باز ناهار خوری مناطق. وجود دارد باید حداقل 6 فوت از فضای بین هر گروه. پارتی اندازه محدود خواهد شد به شش نفر در هر جدول.
  • میله های که ارائه مواد غذایی باید در بسته باقی می ماند.
  • مشتریان خواهد شد به نمایش در قبل از ورود به منطقه ناهار خوری. رستوران ها باید ارسال علائم گفت: مشتریان با تب و دیگر COVID-19 علائم امکان پذیر نیست.
  • تمام رستوران ها و کافه ها باید ضد عفونی کننده دست در مکان های خاص.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>